Melhus-herrene har fått en god start på sin nye tilværelse i 3. divisjon og ligger på sjuendeplass med 18 poeng når alle lagene har spilt tolv kamper.

Men laget har slitt med mange skader og nå ønsker klubben å forsterke angrepet foran høstsesongen. Etter det Trønderbladet kjenner til er kantspilleren Victoire Gamwanya nær ved å signere for klubben.

Venter på godkjennelse

Det bekrefter også assistenttrener Tore Havdal:

- Det stemmer. Victoire har selv tatt kontakt med oss og ønsker å spille for Melhus. Papirene for en overgang er sendt inn, så nå venter vi bare på Heimdals godkjennelse før han kan signere kontrakten med oss, forteller en ferierende Havdal på telefon til Trønderbladet.

- Vicky, som han kalles, er en spennende type som ønsker å få fart på karrieren igjen etter noen år i 4. divisjon for Heimdal. Etter det jeg kjenner til så har han fortsatt ikke trent med oss, men han vil opp et hakk og kjenne litt på nivået i 3. divisjon igjen, sier Havdal.

Tidligere Rosenborg-talent

Gamwanya tilhørte Rosenborg som junior og har spilt de tre siste sesongene for Heimdals A-lag, der han har notert seg for ti scoringer på 40 kamper.

- Vi ser for oss Vicky i første rekke som kantspiller. Det er også det som er hans naturlige posisjon, informerer Havdal.

- Vi har vært veldig fornøyd med trioen på topp i vår, men det kan komme skader og karantener så det gjelder å være godt forberedt. Basem kan for eksempel spille spiss dersom Geir Holthe ikke er med, så det er viktig å ha god dekning og flere alternativer utover høsten, poengterer han.

Førstkommende helg starter høstsesongen opp igjen for Melhus sin del når serieleder Byåsen venter på bortebane.

- Det blir en spennende kamp. Vi har såvidt meg bekjent fått trent godt den siste uka og som jeg skjønte så er det nå kun Huy Ta Nguyen og Edvard Ølstøren som mangler på grunn av skade, avslutter Havdal.