Basem Issa har trent med Melhus i hele vinter og vært høyaktuell for en overgang til den nyopprykkede 3.-divisjonsklubben i Gruva. Nå er unggutten klar for klubben og spilleklar til sesongen drar i gang med NM-kvalifisering mot Røros om drøyt tre uker.

- Det stemmer at Basem nå er klar for oss. En spennende spiller med med litt uortodokse ferdigheter som fortsatt er litt uferdig, bekrefter Melhus-trener Tore Havdal i en SMS til Trønderbladet.

- Han kan brukes både som spiss og kant, skisserer han.

Issa har spilt sammen med blant andre Melhus-spiller Håvard Ler i Buvik de siste sesongene, men valgte etter fjorårets nedrykk til 5.divisjon å forlate klubben og prøve å spille seg til en fast plass i Melhus-troppen. Issa startet sin seniorkarriere i Flå, før ferden gikk videre til Buvika og nå altså spill i 3.divisjon for Melhus.

- I rute

Havdal forsikrer ellers at laget er i rute før sesongstart.

- Vi er i rute. Det er lite nytt å melde om ellers. Folk er stort sett friske og raske og nå gleder vi oss til ta imot Røros i Gruva til NM-kvalifisering 21.mars, forteller Havdal som samtidig kommer serverer en gladmelding til de som har savnet den langtidsskadde midtbanespilleren Huy Ta Nguyen:

- Han gjør store framskritt i sin rehabilitering og er snart tilbake for fullt, informerer Havdal.

Seriestart i 3.divisjon avdeling 5 er lørdag 14.april da Løten kommer på besøk til Gruva i Melhus.