Vikens Beer Hunter ga et fint inntrykk for sin nye trener Noralf P. Brækken da han debuterte på Leangen 12. februar med en sterk 2. plass bak seiersmaskinen Valley Ivan. I går kom den første seieren i 7-åringens nye hjemland under V76-kjøringen på Bjerke travbane i Oslo.

Den svenskfødte vallaken ble forsert tidlig fram utvendig for lederen og koblet et sterkt seiersgrep inn mot siste sving. Selv om det buttet litt imot på de siste meterne, var seieren av det imponerende slaget og definitivt et av kvedens høydepunkter i Bjerke-kulda.

- Han leverte en sterk prestasjon, selv om han hang litt på en tom underveis. Når jeg får han helt i orden, tror jeg dette kan bli en veldig bra hest som vi skal få mye glede av utover. Selv om vi havnet i dødens, tror jeg løpet ble riktig for vår del. Dette virker til å være en sterk type som liker seg best uten rygg, sa Noralf P. Brækken på Rikstoto Direkte etter den imponerende seieren.

V75 neste

Neste start blir trolig et V75-løp på Momarken om drøye to uker.

- Hvis vi kommer med så sikter vi mot et V75-løp på Momarken lørdag 17. mars under Unionstravet, informerte Brækken.

Vinnertiden onsdag ble 1.13.8/1609a. Seieren var verdt 30 000 kroner.

Brækken hadde også med seg hoppa She's In Love til Bjerke onsdag, men hun endte det slagne felt og fikk ikke med seg penger hjem til Melhus. Fresh Fiona M.E. var også meldt til det samme løpet, men hun kom aldri til start på grunn av en krysslammelse og ble derfor hjemme på Bleke Gård.