Ragnhild Bjørnbeth er i solid kuskeform om dagen. Forrige mandags to seire, ble fulgt opp av to nye seire under kjøringen på Leangen i går kveld. I tillegg ble hun nummer to med sitt tredje oppsitt for kvelden, Queen Lythonia.

Bjørnbeth innledet travkvelden med å sjokkere spillerne med Crimson Pirate. Duoen vant et V75-løp for ganske så nøyaktig en måned siden som en overraskelse i spillet, og var nok en gang bortglemt av spillerne. Bjørnbeth serverte den ti år gamle vallaken et fint løp i rygg på leder og takket for det med å speede inn til årets andre seier. Seieren var verdt småpene 24 000 kroner og vinneroddsen endte til slutt på godt over 20 ganger pengene i totoen. Kilometertiden var 1.15.1a for hesten som eies av Trude og Kine Kleveland i Buvika.

Samme oppskrift

Kveldens andre vinner fra Bjørnbeth var den seks år gamle hoppa Lauvås Emma, som trenes på Orkdal Travpark. Også har var det samme taktikk som gjaldt, et løp i rygg på leder og åpning til slutt. Lauvås Emma fikk også hun 24 000 kroner for seieren og var litt mer betrodd av spillerne som en 5-oddser i vinnerspillet.

- Jeg har fått mer selvtillit og kjører mer i gode posisjoner nå, sa en fornøyd Bjørnbeth på seremoniplass etter sin andre seier for kvelden.

Bjørnbeths tredje oppsitt for kvelden, Queen Lythonia, leverte en solid avslutning til 2.plass i løpet Stig Hulsund-eide Saturday Mornings vant.

Mot nytt rekordår

Ragnhild Bjørnbeth er allerede oppe i åtte seire i 2018 og passerer snart 400 000 innkjørt til sine hesteeiere. Fjorårets rekordtall med 21 seire og litt over millionen innkjørt lever med andre i fare for å bli slått i god tid før året er omme.

Også Bjørn Garberg noterte seg for en seier på Leangen mandag kveld da han styrte storfavoritten C. Brillianto inn til knepen seier i det tredje løpet. Dette var 4-åringens tredje seier for året. Love You-sønnen trenes og eies av Torkil Steinshaug i Orkdal og han fikk 20 000 for seieren.