Tirsdag morgen står Melhus registrert med ni nye positive PCR-tester og utpå dagen ble det registrert 51 nye positive PCR-tester. I tillegg kommer innmeldte positiv hurtigtester.

148 nye i Melhus

Melhus kommune melder om 148 nye smittetilfeller i løpet av mandagen, og dette tallet gjelder både positive PCR-tester og innmeldte positive hurtigtester. I forrige uke registrerte Melhus 850 smittetilfeller for covid-19, og tallet gjelder både PCR-tester og innmeldte positive hurtigtester. Totalt har Melhus kommune registrert 2533 smittetilfeller i koronatiden.

143 tok mandag PCR-test ved den kommunale teststasjonen. Tidligere har kommunen opplyst at PCR-tester også tas ved at mannskap fra kommunen drar ut.

230 i Midtre Gauldal

Midtre Gauldal fikk registrert ett nytt smittetilfelle på mandag ifølge statistikken til Folkehelseinstituttet, og står på totalt 528 smittetilfeller i koronatiden. Tallet inkluderer den positive PCR-testen som ble registrert tirsdag formiddag. I tillegg kommer positive hurtigtester.

– Det ser ut til at vi endte på omtrent 230 smittede i forrige uke. Det er vel som forventet i den situasjonen vi er i nå, opplyser kommuneoverlege Bjørn Lyngen i Midtre Gauldal kommune.