- Det er Frivillighetssentralen som organiserer aktivitetene her i sommer, forteller Paula Forodden.

På onsdag organiserte Frivillighetssentralen aktiviteter for beboerne ved Støren bo- og dagsenter. Samtidig var Norsk Kylling, Coop Extra og Budal Samvirkelag med og sponset mat og drikke.

SOSIALT: Gunhild Røttum i rød skjorte kommer opprinnelig fra Singsås, og hun forklarte at det hadde vært en «kjøle» fin dag. Foto: Fredrik Lien

Godt med mat

- Vi spiste pølse, kyllingvinger, kyllinglår, potetsalat, grønnsaker og vi hadde alt det vi trengte. Det ble ikke noe rullestolløp i år, men vi hadde det i fjor, forteller Margit Grytdal.

Ved siden av grillinga og all maten, var det i tillegg fem frivillige som støttet opp med sang og musikk.

Gamle låter

- Beboerne har hatt det fint med allsang og melodier de kjenner igjen tekstene på, forteller Astrid Aunøien.

Paula Forodden, Margit Grytdal og Astrid Aunøien er alle frivillige under Frivillighetssentralen. Gjengen forklarer at det er viktig å stille opp for hverandre.

FORNØYD: Borgny Folstad fra Støren takket Astrid og Margit for dagen. – Musikken kunne jeg ligget og hørt på i hele natt, fortalte Folstad. Foto: Fredrik Lien

Ingen aktivitør

- Nå har vi ikke noen aktivitør her heller for øyeblikket, da er det greit at Frivillighetssentralen er her. Det har veldig mye å si at de er her og tar seg av oss utover sommeren, sier Gunhild Røttum.