Lørdag spilte Størens herrelag sesongens første fotballkamp da de møtte Trygg/Lade på Ørn Arena i Trondheim.

Heldigvis var det bare en treningskamp, for hjemmelaget dominerte fullstendig og vant til slutt 6-1 på den kalde januardagen.

- I dag hadde jeg egentlig sett for meg det dobbelte med baklengsmål. Vi manglet halvparten av spillerne og det var vår første gjennomføring utendørs. Jeg er greit fornøyd med prestasjonen, sier Støren-trener Ingve Merket til Trønderbladet.

- To divisjoner skiller oss egentlig

Både Støren og Trygg/Lade skal spille i 4. divisjon kommende sesong. Mens sistnevnte lag rykket ned fra 3. divisjon forrige sesong, har støresbyggen tatt turen opp fra 5. divisjon.

- Vi møter et lag som egentlig er to divisjoner over oss. De hører hjemme i 3. divisjon, mens vi opprinnelig er et 5.- divisjonslag, mener Merket.

Hadde det ikke vært for keeper Josef Neuschl, som sto en svært god kamp, kunne resultatet blitt mye verre for Støren. Osman Mohamed scoret bortelagets eneste mål.

Merket konkurrerte ikke med hvilken som helst trener på sidelinjen. Før jul ble den tidligere fotballproffen Steffen Iversen engasjert som hovedtrener for Trygg/Lade.

- Hvordan var det å duellere med en tidligere fotballstjerne som har spilt for klubber som Tottenham og Rosenborg?

- Nei, det tenkte jeg ikke noe på. Jeg pratet litt med han før kampen, sier Merket.

Steffen Iversen har spilt utallige fotballkamper for store klubber. Nå trives han som fotballtrener på lille Trygg/Lade. Foto: Fredrik B. Lange

- God keeper på Støren

Iversen tok seg også tid til en liten prat med Trønderbladet etter treningskampen. 41-åringen var naturligvis fornøyd med resultatet.

- Det var vår første kamp i år og jeg synes ting fungerte veldig bra. Vi vinner kampen greit, men det viktigste er at vi skapte mange målsjanser, sier Iversen, som for tiden er å se på TV-skjermen i «Mesternes Mester» på NRK.

Kampen mot Støren var den første Iversen ledet som hovedtrener.

- Det var bare artig det, i hvert fall når laget spiller som de gjør. I tillegg til målene tror jeg vi hadde seks stolpetreff, sier trønderen og smiler.

Litj-Ivers, som er sønnen til RBK-legenden Odd Iversen, var også full av lovord til en av spillerne på Støren.

- Støren hadde en god keeper i dag. Han (Josef Neuschl, journ. anm.) leverte flere fine redninger. Vi fikk trent på det offensive spillet vårt og hadde absolutt utbytte av kampen, forteller han.