Onsdag kveld tok Melhus/Gimse imot Strindheim i Melhushallen. Hjemmelaget åpnet i et forrykende tempo, og scoret fem mål på de første fem minuttene, og det så da ut som det skulle bli grei skuring for jentene. Strindheim kom etter hvert mer inn i kampen, selv om det til pause sto hele 20-13 til Melhus/Gimse.

Gjestene nærmet seg

Andre omgang startet ikke på samme måte som første, og de blåkledde gjestene satte inn et høyt trykk, og nærmet seg hjemmelaget utover i omgangen. Strindheim var det beste laget i store deler av andre omgang, og kampen var jevn og spennende omtrent helt inn til siste slutt. Hjemmelaget trakk det lengste strået etter en god avslutning på kampen, og i det klokka passerte 60 minutter sto det 31-24 på tavla. Hjemmelagets trener, Jan Erik Wiedemann var fornøyd med at laget tok alle poengene, men innrømmer at usikkerheten kom sigende utover i andre omgang.

- Strindheim var til tider veldig gode, og da de nærmet seg oss utover i andre omgang, satte de inn et veldig høyt tempo og trykk, skryter han.

- Jeg er godt fornøyd med at vi greier å hale i land seieren likevel, og vi avgjør kampen med to meget gode kontringer mot slutten av kampen, legger han til.

Meget god Fagerbekk

Hjemmelagets høyre kantspiller, Janne Fagerbekk spilte en meget god kamp onsdag. Hun scoret hele sju mål, og ble i tillegg kåret til Melhus/Gimses beste spiller av en lokal jury. Hovedpersonen selv var også fornøyd med egen innsats, selv om hun føler hun har enda mer å gå på.

- Jeg er fornøyd med egen innsats, men jeg føler fokuset er litt for dårlig i perioder noe som resulterte i noen feil i forsvar, forteller hun.

Fagerbekk skrytes dog opp i skyene av treneren, som synes det er veldig moro at hun endelig får vist potensialet sitt.

- Janne har slitt litt i en lengre periode, men har tatt store steg i det siste. I dag var hun kjempegod, og det er utrolig fint å se at alt arbeidet hun har lagt ned gir resultater, sier en meget fornøyd Wiedemann.

- Vi har også fått lagt opp taktikken vår slik at vi får satt henne opp i situasjoner hvor hun er meget god, fortsetter han.

Briljerte i mål

Hele laget til Melhus/Gimse jobbet godt, og onsdagens seier må absolutt kunne kategoriseres som en lagseier. Likevel var det et par enkeltspillere, i tillegg til Fagerbekk, som skilte seg ut på en meget positiv måte.

Eva Katrine Hagen, Melhus/Gimses nummer én sto en meget god kamp onsdag. Hun viste hvilken fantastisk skuddstopper hun er ved flere anledninger, og reddet også et straffekast tidlig i første omgang. Selv sa hun etter kampen at hun mener laget slapp inn for mange mål, samt at hun kunne tatt flere av de som gikk inn, men hjemmelagets sisteskanse hadde flere gode redninger, og bør være godt fornøyd med egen innsats.

Stortalentet Maria Kristine Rokkones Hansen viste nok en gang klasse i Melhushallen. Hun skyter knallhardt og scorer mål når laget trenger det. Styrer også spillet med gode og riktige pasninger, og viser hvorfor klubber på øverste nivå er ute etter å skaffe seg signaturen hennes.

Går for opprykk

Melhus/Gimse har nå vunnet fire av fire kamper i serien, og målet er fortsatt krystallklart. Eva Katrine Hagen er godt fornøyd med at laget har full pott etter de fire første, og har tro på at laget rykker opp.

- Vi har vunnet fire av fire så langt, så slik sett er vi i rute til å klare målet. Jeg har selvfølgelig tro på at vi klarer opprykk, selv om det er for tidlig å si hvordan dette endre, mener keeperen.

Hun får støtte av Fagerbekk, som mener at laget har nok potensial til å klare opprykket.

- Jeg tror vi klarer opprykket hvis vi fortsetter slik vi gjør nå. Får vi ut det potensialet som er i spillergruppa, er vi gode nok til å klare det, sier høyrevingen.

Strindheim ga Melhus/Gimse en hard og tøff kamp onsdag. Her kjemper hjemmelagets strekspiller Maria Keiserås Haugen mot Strindheim-forsvaret om å vinne ballen. Foto: Mats Eid Bjørset
Her mottar Janne Fagerbekk beviset på at hun ble kåret til banens beste spiller, til stor applaus blant spillere og publikum Foto: Mats Eid Bjørset
Eva Katrine Hagen viste ved flere anledninger sin klasse i hjemmelagets mål. Her mottar hun instruksjoner fra trener Jan Erik Wiedemann underveis i kampen. Foto: Mats Eid Bjørset