Leder i Melhus/Gimse håndball, Inger Mærk, inviterte nylig til en seanse i Melhushallen. Der presenterte hun noe av opplegget for kommende sesong. Melhus/Gimse er en klubb i vekst og det ønsker de å fortsette med.

- Men det går ikke av seg selv. Fra høsten av skal vi også gi et tilbud til 1. klassetrinn. Det tror vi blir positivt for rekrutteringen. Og så skal vi holde på spillerne som allerede er her. Vi skal ha gode miljøer der spillerne kan ha det moro, sier hun.

Melhus/Gimse dominerte i Baldus cup på Lillehammer Melhus/Gimse sendte 19 lag til Baldus cup i håndball på Lillehammer. De sørget for mye moro på banen.

Ny drakt

Klubben har opplevd stor sportslig framgang de siste to-tre årene. Jan Erik Wiedemann er trener for et lovende damelag, som har satt seg mål om opprykk til 2. divisjon kommende sesong. Han ser ut til å få beholde sine nøkkelspillere og da kan det fort bli moro i Melhushallen. Linn Søberg forteller at damelaget er ferdig med styrkeprogrammet de startet på etter sesongslutt. Framover skal det løpes. Mye. Blant annet flere knallharde økter i Granåsen.

- Jeg ser fram til å få bedre kondis, sier hun.

Hun liker den nye drakten som ble presentert under presseseansen.

- Vi kan rykke opp i denne, mener hun.

Gode samarbeidspartnere

Hovedlaget er i mål med sponsorjakten.

- Vi er avhengig av gode samarbeidspartnere om vi skal få gjennomført arrangementene våre, sier Mærk og nevner romjulscup, minihåndballturnering og håndballakademi.

Bjørn Otto Havdal og Linn Søberg er representanter for de eldre lagene i Melhus/Gimse. Damelaget skal rykke opp til 2. divisjon kommende sesong. Foto: Thomas Olsen