Lørdag spilles alle semifinalene i Adressacupen, der det kjempes om tittelen Trøndersk mester. I tillegg skal kretsmesterskapet i 6. divisjon avgjøres.

Trønderbladet sender selvfølgelig alle kampene direkte.

Klokka 12 starter det hele med semifinale for kvinner mellom Ranheim og Strindheim. Kampen spilles på Tobb arena på Levanger.

Klokka 14 starter to lokale kamper. På Extra arena på Ranheim spiller samarbeidslaget Gimse/Melhus/Gauldal semifinale i Adressacupen mot Vestbyen.

Samtidig starter også finalen i kretsmesterskapet i 6. divisjon, så her blir det behov for to skjermer. På Korsvegen spiller Leik mot Neset FK, og vinneren av den kampen kan for alltid titulere seg kretsmester.

Klokka 16 starter den første semifinalen i Adressacupen for menn. På Levanger møtes Stjørdals-Blink 2 og Ranheim TF 2 hvor melhusbygg Ørjan Grøseth spiller på sistenevnte lag.

Helt til slutt avrunder vi fotballørdagen med godbitene Sverresborg-Melhus, også det semifinale i Adressacupen. Kampen starter klokka 18.

Vinneren av semifinalene spiller cupfinale på MUS stadion Sandskogan søndag 12. november. Også de kampene ser du direkte på Trønderbladet.