Melhus/Gimse vant 33-23 borte mot Sverresborg 2 tirsdag kveld og har fortsatt full pott i årets 3. divisjon etter seks spilte kamper. Trener Jan Erik Wiedemann forteller at laget slet med å finne rytmen.

- Det var ingen god kamp av oss. Det lugget litt i starten av og stemningen i laget var dau. Vi kom sent i gang med oppvarmingen på grunn av en trening som pågikk og det var ingen musikk i hallen. Det hele var litt dødt, sier Wiedemann.

Hele laget bidrar

Men spillerne ble da vekket til live etter hvert.

- Sverresborg hadde en veldig god keeper, så det tok litt tid før vi klarte å dra ifra dem. Alt i alt var det greit og vi hadde stort sett kontroll hele tiden. Men jeg mener vi har potensial til å vinne med med enn ti mål, sier Wiedemann.

Om ikke alt var perfekt tirsdag kveld, så er imidlertid treneren svært godt fornøyd med at flere spillere har påtatt seg scoringsansvar.

- Vi har klart å få i gang hele laget. Vi har to gode keepere, men vi har hatt et svakt punkt på linja med én spiller. Men nå Ingrid (Mekvik Rypdal) også spille der og det fungerer veldig bra. Tidligere har vi vært lite flink til å bruke kantene, men forrige kamp var Janne (Fagerbekk) banens beste og i går fikk vi også med venstre side. Vi har hatt én, to og tre spillere som har scoret mye, nå er scoringene jevnt fordelt. Marie (Kristine Rokkones Hansen) og Ane (Bagøien Hjulstad) putter mye når de må, men nå har vi også fått med hele laget. Det er en styrke, mener treneren.

- Ikke vinn eller forsvinn

Det at flere spillere tar ansvar kan bli nyttig i de neste par kampene. Da møter Melhus/Gimse nummer én og to på tabellen, Kristiansund og Elnesvågen. Begge lag har tatt maks antall poeng etter henholdsvis åtte og seks kamper og Melhus/Gimse skal møte begge helga om to drøyt to uker.

- Det blir en utfordring å møte Kristiansund dag to, sier Wiedemann.

Et tydelig og uttalt mål for denne sesongen er opprykk til 2. divisjon og med fire poeng på Nordmøre vil Melhus/Gimse plassere seg i førersetet om opprykket.

- Det er ikke vinn eller forsvinn, vi er ikke der ennå. Men med gode prestasjoner, så er vi i en god posisjon, sier treneren.

Nå skal formutviklingen spisses fram mot nøkkelhelga.

- Vi skal trene sånn at vi har bra kapasitet og godt med overskudd inn mot de to kampene, men formtopping er vanskelig. Jeg har ikke kontroll på alt spillere gjør på fritiden, det handler om at totalbelastningen ikke blir for stor. Vi skal slåss mot gutter på trening for å få opp tempo og duelltøffhet. Det skal gi oss selvtillit og gjøre oss mentalt forberedt inn mot de to kampene, sier Wiedemann.