Lørdag blir det en «liten» seriefinale i Melhushallen når damelaget til Melhus/Gimse tar imot Kristiansund til håndballkamp. Hjemmelaget topper 3. divisjon avdeling 1 med 35 poeng, mens laget fra Nordmøre ligger på andreplass med 29 poeng.

Med bare tre serierunder igjen blir Melhus/Gimse klare for kvalik til 2. divisjon hvis de vinner morgendagens toppkamp.

Trenger bare uavgjort

Laget klarer seg også med uavgjort. For selv om de skulle tape de tre siste kampene og Kristiansund på sin side vinner de resterende kamper, slik at de får samme poengsum, har Melhus/Gimse langt bedre målforskjell.

- Vi ønsker absolutt å vinne kampen og få en tidlig avklaring på om vi tar oss til kvaliken. På den måten må vi ikke vinne de siste kampene, men kan heller fokusere på å bli bedre fram til kvaliken 13. - 15. april, sier Melhus/Gimse-trener Jan Erik Wiedemann til Trønderbladet.

- Alltid tøffe og jevne kamper

Håndballtreneren er forberedt på at Kristiansund kommer til Melhus med ulike forsvarsformasjoner og andre grep, som kan få hjemmelaget ut av rytmen.

- Det er alltid tøffe og tette kamper når vi møter Kristiansund. Sist gang ble det uavgjort, og forrige sesong ble matchen avgjort i siste sekund. Det blir nok en kjempeartig kamp, forteller han.

Wiedemann håper så mange som mulig har lyst til å ta turen til Melhushallen lørdag kveld. Kampen starter klokken 18.00.

- Spillerne er i god form og flere av spillerne har virkelig tatt store steg de siste kampene. Vi var litt misfornøyde etter kampen mot Kristiansund forrige gang, så vi er revansjesugne og har lyst til å vise at vi kan bedre, forteller Wiedemann.

Søndag spiller melhusbyggen ny kamp i Melhushallen. Da er det Godøy fra Møre og Romsdal som kommer på besøk. Kampen starter klokken 11.00.