På grunn av Bringserien måtte damelaget til Melhus/Gimse lørdag spille hjemmekampen sin mot Elnesvågen i Horghallen på Lundamo. Før kampen hadde melhusbyggen igjen å møte tre av topplagene, og med tre tap mindre enn hovedutfordrer Kristiansund, var det viktig å vinne helgas kamp.

Etter åtte minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen, 5–4. Derfra og ut førsteomgangen hadde Melhus/Gimse full kontroll, og ledet hele 17–7 til pause. Etter hvilen fortsatte jentene å spille godt, men en skade gjorde at trener Jan Erik Wiedemann måtte gjøre noen endringer, og Elnesvågen tok litt inn på ledelsen.

Men ledelsen til Melhus/Gimse var aldri truet og de vant til slutt kampen med de solide sifrene 36–28. Hvittrøyene leder nå avdelingen i 3. divisjon med 35 poeng. Kristiansund er nummer to med 29 poeng, mens Elnesvågen har 26 poeng.

– Nå ser vi frem til å møte Kristiansund hjemme om 14 dager. Det blir en spennende kamp mot det eneste laget som så langt har klart å ta poeng fra oss, sier Wiedemann ifølge melhushandball.no.