LSK ser ikke ut til å slippe jerngrepet i norsk kvinnefotball. Synne Skinnes Hansen sto bak to av scoringene i 5-0-seieren borte mot Kolbotn søndag.

Den regjerende seriemesteren står dermed med fem seirer og full poengpott (15). Målscoren er pene 22-2. Det er tidlig i sesongen, men det er vanskelig å se hvilket lag som kan stoppe LSK Kvinner fra å ta nok et seriemesterskap.

Ingrid Syrstad Engen fyller 20 år i dag, og melhusjenta kunne ikke fått en bedre bursdagsgave.

Etter 13 minutter fant Synne Skinnes Hansen nettmaskene på Sofiemyr stadion. Kvarteret senere doble hun til 2-0. Like før pause fikk gjestene straffe, og den sørget Guro Reiten for å ekspedere i mål.

Scoringen var Reitens sjette i eliteserien så langt i vår.

Emilie Haavi økte til 4-0 i det 70. minutt, mens innbytter Ingrid Kvernvolden på overtid gjorde dagens femte nettkjenning.

LSK Kvinner topper tabellen seks poeng foran toer Sandviken.