- Alle slags mulige tanker

- Da raste alle slags mulige tanker, flirer Gimse-jenta på telefon fra Lillestrøm.

- Sterke følelser

Det hardtsatsende Oslo-laget har hentet mye, med Sherida Spitse som det største navnet. Den tidligere LSK-spilleren vant EM med Nederland i fjor sommer og kom på UEFAs drømmelag etter turneringen. Men navn og stjerner var altså ikke nok mot Syrstad Engen og LSK. De gjestende supporterne hadde et banner med teksten "svikere" før kampen.

Midt i alt dette var det altså en tenåring fra Melhus som kastet bensin på bålet med å gi Lillestrøm ledelsen etter å ha luktet foran mål. Emilie Haavi fikk stå sørgelig alene på et tidlig frispark og prikke ballen inn til Syrstad Engen, som scoret enkelt.

Landslagsdebut

Midtbanespilleren har spilt i Toppserien for Trondheims-Ørn i tre sesonger etter å ha gått gradene siden overgangen fra Gimse i 2013. 2. januar i vinter flyttet hun ned til Lillestrøm for å satse videre på fotballen. Ting tyder på at det er et lurt valg for jenta som nylig fikk sin landslagsdebut.

- Det var utrolig gøy, det har tikket inn meldinger i hele kveld, sier Syrstad Engen.

Hyggelige hilsener og tilbakemeldinger fra familie og venner varmet godt for ungjenta, som fikk en kjedelig fortsettelse på kvelden. Hun ble nemlig sittende lenge og vente på dopingkontroll. Forhåpentligvis består Gimse-jenta den like bra som LSK-debuten.