Søndag var det klart for årets utgave av Flårennet i lysløypa på Fremo. Flotte forhold gjorde at mange tok turen til det tradisjonsrike arrangementet.

- Totalt endte vi på 175 deltakere. Det er kjempebra og rekord sammenlignet med tidligere år. I fjor hadde vi 114 påmeldte, sier rennleder Anders Holte i Flå IL til Trønderbladet.

- Hva tror du er årsaken til at flere tok turen til Flårennet i år?

- Vi har byttet dag fra lørdag til søndag. Vi har også forsøkt å annonsere litt i avisa og i sosiale medier. Været har også mye å si så klart. Med mye snø den siste tiden, har kanskje flere vært ute på ski, forteller han.

Rennleder Anders Holte i Flå IL var svært godt fornøyd med årets deltakerantall. Foto: Fredrik B. Lange

Arrangørene kunne ikke fått bedre vær. Tempereturen var god og sola skinte fra blå himmel.

- Det er veldig fine forhold i løypa. Vi kjørte med tråkkemaskina i morges. Det har vært en del vind og mye var føket igjen, sier Holte.

Skiløpere fra flere steder i Trøndelag storkoste seg under Flårennet. Dette hadde ikke vært mulig uten alle de frivillige fra Flå IL. 25-30 mennesker sørget for at arrangementet gikk som smurt.

Trønderbladet pratet med flere av de yngste deltakerne. Alle var de enige om at skiløpet var morsomt. Med slitne bein og armer fikk de velfortjent saft i målområdet. Barna gikk også opp på seierspallen og fikk overrakt premier.

Se bildeserie fra den fine dagen på Fremo øverst i artikkelen!