Melhus på tippekupongen for første gang på mange år

Oppgjøret mellom Melhus og Verdal er med på Norsk Tippings lørdagskupong. 

Her er deler av lørdagenskupongen til Norsk Tipping. Melhus-Verdal er en av kampene man kan sette penger på.   Foto: Skjermbilde/norsk-tipping.no

Sport

Når Melhus tar imot Verdal til den 10. serierunden i 3.divisjon avdeling 5 i Gruva på lørdag, er også kampen med på Norsk Tippings lørdagskupong. 

Oppgjøret er satt opp som kamp nummer 11 på kupongen. Også kampene Brumunddal-Byåsen, Kolstad-Tynset, Løten-Ottestad og Tillerbyen-Orkla fra samme avdeling er med på lørdagens kupong.


Melhus tok sin tredje strake seier

Slo Tynset på bortebane.

 

I godt selskap

Melhus er i godt selskap på lørdagens kupong fra Hamar. VM-kampene Peru-Danmark og Kroatia-Nigeria, som har avspark senere på dagen, står på programmet. 

Norsk Tippings tippekupong strekker seg ned til og med 3.divisjon på sommerhalvåret og ettersom Melhus har vært i 4.- og 5.divisjon de siste årene, er dette første gang på mange år at klubben er med på programmet til spillerne rundt om i det ganske land.


 

I flyten om dagen

Melhus har fått en god start på sin nye tilværelse i 3. divisjon og ligger etter helgens seier på Tynset på 5. plass på tabellen med 14 poeng. Lørdagens motstander Verdal ligger på plassen foran med to poeng mer.


Sprakk nullen foran TV-seerne

Melhus har hatt mye stang ut i vår og rotet bort flere poeng på overtid, men da laget spilte TV-kamp søndag ettermiddag kunne de omsider juble for tre poeng da laget slo Tillerbyen 1-0 på bortebane