Størens herrelag tok lørdag turen til Trondheim for å møte Charlottenlund i serierunde seks i 4. divisjon avdeling 02.

Gauldalslaget kom til kampen med god selvtillit etter å ha slått opprykksfavoritt Kvik 2-0 forrige helg. Det holdt likevel ikke mot et sterkt Charlottenlund på bortebane.

- Ble et nummer for små

Hjemmelaget puttet tre mål før pause og ett mål etter hvilen. Da hjalp det lite at Størens nummer 15, Frode Lilleøien, reduserte i det 37. minutt. Støren tapte fortjent 1-4.

- Vi ble et nummer for små i dag. De første 15-20 minuttene henger vi greit med, men det gjør vi ikke resten av første omgang. Vi er på etterskudd og slipper inn et par enkle mål, oppsummerer Støren-trener Ingve Merket til Trønderbladet etter kampen.

Glemmer man førsteomgangen, gjør ikke Støren det så verst de siste 45 minuttene.

- Det ble 1-1 etter hvilen, så det må vi ta med oss. Men det blir ofte sånn når det er klasseforskjell før hvilen. Det handlet bare om å fullføre kampen, sier Merket.

Manglet viktig spiller

Støren hadde det meste av mannskap med seg til Charlottenlund kunstgress, men John Eivind Folstad og Petter Digre manglet.

- Digre er ikke med så mye til vanlig, men Folstad er en viktig brikke når vi ska spille på den måten vi gjør, løpe og krige mye, forklarer Merket.

Støren-keeper Jozef Neuschl hadde som vanlig en god dag på jobben. Selv om han slapp inn fire mål, vartet han opp med flere viktige redninger.

- Jozef er god og stabil. Han kan fort være avdelingens beste keeper, men samtidig får han mange flere skudd på seg sammenlignet med målvaktene på topplagene, sier han.

- Kampen mot Meldal blir viktig

Neste kamp for Støren er hjemme mot Meldal 26. mai. Motstanderen er nummer ni på tabellen med seks poeng, mens Støren har fire poeng på en ellevte plass.

- Det blir en viktig kamp. Meldal skal være på nivå med oss. De startet serien bra, men har tapt de fire siste kampene. Med tanke på antall gule kort, tok jeg av noen spillere i dag for å spare dem til neste kamp, forteller Merket.

- Dere må vel ta poeng mot lagene rundt dere på tabellen for å overleve i divisjonen?

- Ja, målet er få ti poeng før ferien og ta ti nye poeng i høst. Det håper jeg er nok til å overleve i 4. divisjon, sier han og smiler.

Se bildeserie øverst i artikkelen!