Støren fikk seg en etterlengtet opptur forrige helg da laget spilte 1-1 borte mot Tydal og tok sitt første poeng for sesongen sist helg etter å ha innledet årets 4.divisjon med tre strake tap.

Lørdag kom den første seieren da laget slo en av opprykksfavorittene, Kvik 2-0 hjemme på Støren.

Avgjorde på slutten

Erik Børset ga hjemmelaget ledelsen 1-0 før pause, før Osman Mohamed punkterte kampen ti minutter før slutt da han satte inn et frispark.

Kvik var sammen med Strindheim den store favoritten til opprykk fra 4.divisjon før sesongen, men etter lørdagens tap på Støren ligger nå laget allerede fem poeng bak Strindheim, som også har en kamp tilgode.

Ifølge Størens Facebook-side var over 100 tilskuere til stede i solskinnet i idrettsparken.

Neste kamp for Størens del er lørdag om en uke. Da venter Charlottenlund på bortebane.