Til helga sparkes Eliteserien i fotball i gang. Melhus har per dags dato tre spillere på førstelagene til tre fotballag i Norges høyeste divison; Torgil Gjertsen (Kristiansund), Ola Solbakken (Ranheim) og Olaus Jair Skarsem (Rosenborg).

For å gjøre sesongen ekstra spennende har flere tusen nordmenn registrert seg på det virtuelle managerspillet Eliteserien Fantasy.

Dette er et spill der du skal plukke ut ditt lag – bestående av 15 spillere (to keepere, fem forsvarsspillere, fem midtanespillere og tre angripere) – og konkurrere i ligaer med venner, kolleger, familie og andre om å samle flest mulig poeng gjennom sesongen.

Alle starter med 100 millioner «Fantasy-kroner», og spillerne er priset etter tidligere eller forventede prestasjoner. Gjennom hele sesongen kan du «kjøpe» og «selge» spillere.

Her kan du spille Eliteserien Fantasy

Bli med i Trønderbladet-ligaen!

Det er helt gratis å delta i Eliteserien Fantasy, og du kan registrere laget ditt her. Fristen for å velge lag til den første serierunden er lørdag 10. mars. Du kan melde deg på gjennom hele sesongen, men da går du glipp av mye poeng.

Trønderbladet har laget en egen liga i spillet. Her kan du bli med og konkurrere mot andre lesere av lokalavisa. Alle er velkommen, enten du kommer fra Melhus, Midtre Gauldal eller andre steder.

Å bli med i ligaen er enkelt. Velg Ligaer i fanen til spillet, deretter trykker du Lag eller blir med i liga. Velg så Bli med i en liga og trykk deretter Bli med i privat liga. Til slutt søker du opp «Trønderbladet-ligaen» ved å bruke koden 32130-7273.

De tre spillerne som havner øverst i ligaen til Trønderbladet kan vente seg flotte premier ved sesongslutt.

Prislapp på melhusspillerne

Både Gjertsen, Solbakken og Skarsem er mulig å sette inn på Fantasy-laget sitt. Ettersom de to sistnevnte ungguttene ikke er garantert en plass i startelleveren til henholdsvis Ranheim og RBK, er de priset til kun 4,5 millioner.

Gertsen på sin side hadde en imponerende sesong i Kristiansund i fjor, og har en prislapp på hele 7,5 millioner. Melhusbyggen er ingen dum mann å ha på laget. Gjertsen leverte både scoringer og målgivende i fjor.

Spre ordet til dine Fantasy-venner, for dette blir gøy! Kanskje er du Trønderbladets Eliteserie-ekspert!