– Vi hadde ikke forventet så stor pågang som det var i starten. Vår første uke var helt fantastisk, men det ble litt ventetid for enkelte, sier avdelingsleder Joakim Grinde ved Pizzabakeren på Melhus.

Grinde opplyser videre at kundene har vist forståelse, og at det har gått fint. Videre har de sett et økende omfang av utkjøring og hjemlevering av pizza. Avdelingslederen er spent på å følge med utviklinga når sommeren gir seg.

UTKJØRING: – Det har gått greit med utkjøringene, men det har vært et par adresser som vi ikke har funnet på GPS. De fleste som jobber her kommer fra området, så det har ikke vært de store utfordringene med det, forteller avdelingslederen.

Tror på kjøring

– Vi får se om det blir enda mer når folk kommer hjem fra ferie, forteller Grinde.

Han opplyser at de har levert pizza både i Buvika og på Lundamo, og betegner at dette er innenfor «bygrensa» med tanke på levering. Grinde forklarer i tillegg at utkjøringa av mat kan gå på hvor mye som skjer, og om det er veldig mye kjøring så er det ikke sikkert de kan kjøre så langt.

Les også: Stor kåring av Gauldalens beste hamburger

FORNØYD: I løpet av den første uka var Pizzabakeren på Melhus blant en av de beste avdelinga i landet. - Det har stabilisert seg litt mer nå, men vi ligger fremdeles over snittet på landsbasis, forteller Grinde.

Forståelsesfulle kunder

– Det virker som folk har forståelse for at det kan bli litt ventetid, og den første uka var helt ekstrem. I løpet av den første uka så var vi blant en av de beste avdelinga i landet, og da hadde vi en dag mindre i og med at vi åpnet på en tirsdag. Det har stabilisert seg litt mer nå, men vi ligger fremdeles over snittet på landsbasis, forteller han.