Kvernberg gir uttrykk for at han ikke er bekymret for konkurransen med de andre mataktørene som er lokalisert i sentrum.

Hjemkjøring av pizza

- Vi skal bli de første i Melhus som starter med hjemkjøring av pizza. «Bygrensa» vil gå til opp på bakkene, Gimse, Buvika, og helt i yttergrensa får vi se om Lundamo også blir med, forteller Kvernberg.

FØRST I MELHUS: Terje Kvernberg sier at de vil bli de første som starter hjemkjøring av pizza i Melhus. - «Bygrensa» vil gå til opp på bakkene, Gimse, Buvika, og helt i yttergrensa får vi se om Lundamo også blir med, forteller Kvernberg.

Kvernberg ser positivt på å være under samme tak som Trondos. Han beskriver at forholdet mellom Coop og Pizzabakeren vil bli en vinn-vinn-situasjon.

- Felles utbytte

- Kundene deres kommer til oss, og våre kunder vil dra til de for å handle, sier han.

POST TIL PIZZA: Pizzabakeren vil få egne åpningstider og inngang ved det tidligere post i butikk-lokalene i Melhus.

«Erstatning» for Stasjon Grill

- Tidligere drev jeg Stasjon Grill på Melhus, men da den brant ned fikk vi ikke bygge opp igjen. De andre restaurantene i området fikk jo en del av vår omsetning da Stasjon Grill brant ned, så det kan jo hende jeg vil få tilbake litt nå, forteller Kvernberg.

ÅPNING: Restauranten åpnet klokka 11.00 i dag. - Forretningsmessig blir denne Pizzabakeren en erstatning for Stasjon Grill som brant ned i 2006, sier daglig leder Terje Kvernberg.

Kvernberg kommer opprinnelig fra Buvika, og han har over 20-års erfaring fra bransjen. Han synes det blir spennende å drive i Melhus igjen.