– Som følge av streiken sist måned, blir det en ny og siste helgestenging på strekningen E6 Melhus–Hofstad, melder Nye Veier.

Nye Veier hadde som tidligere omtalt, satt av tre helger i vår til utbedring av riste-E6. E6-strekninga mellom Hofstad og Melhus sentrum ble helt stengt i helga mens det ble gravd grøfter både på sidene og ved midtrekkverket.

– Det er det samme på hele E6-strekket, og det var en feil når det gjelder grøfteutforminga. Det var ikke Peab som var årsak til at det ble ujevnt dekke, men COWI. Vi får komme tilbake til hvem som skal betale for opprettinga, men det blir ingen ekstra kostnad for trafikantene, sa prosjektsjef Ole Gunnar Sølberg i Nye Veier til Trønderbladet tidligere i vår.

Den første stengehelga måtte Nye Veier avlyse som følge av streiken. I stedet blir det stenging av E6 mellom Hofstad og Melhuskrysset om natta kommende helg. Omkjøring er via gamle E6 gjennom Søberg (fylkesveg 6612 Melhusvegen).

Mens E6 er stengt, pågår det altså graving for å sikre av vann ledes vekk fra E6 slik at vann ikke blir stående i veidekket.

E6 stenges i følgende tidsperioder:

- Fredag 12. mai klokka 21 til lørdag 13. mai klokka 08

- Lørdag 13. mai klokka 21 til søndag 14. mai klokka 08

- Søndag 14. mai klokka 21 til mandag 15. mai klokka 06