– Jeg får telefoner og eposter fra folk hver dag, som lurer på når vi skal åpne, smiler Thomas Valø.

Han blir daglig leder for Hit the Gym på Melhus.

Daglig leder for avdelingen i Midtbyen, Daniel Eriksen, som også var med å starte treningssenterkjeden, forteller at de vil ikke gå ut med noen åpningsdato ennå.

Les også: Melhus' minste treningssenter

– Vi har bestilt utstyr, og innvendig gjenstår det egentlig bare å få ferdig garderobene. Så snart vi vet mer, vil vi komme med en dato. Målet er å åpne i løpet av våren, sier han.

Lokalhistorisk pynt

Treningssenteret på Melhus blir smakfull, påstår Eriksen.

– Det blir lekkert. Vakkert. Med jordfarger kombinert med spreke farger.

Uttrykket som kommer fram på treningssenterets hjemmesider i dag, er ikke representativt for hvordan senteret på Melhus blir, sier han.

Les også: I bedre form enn noen sinne

– Men vi ønsker å være utradisjonelle i måten vi viser oss fram på.

På veggene blir det bilder med motiver fra Melhus, forteller Valø. Senteret i Midtbyen har blant annet et stort bilde av Nidarosdomen i kjelleren, mens senteret på Melhus får bilde av melhuskirka.

– Og så ønsker vi å hedre gamle Høvdingen, det var jo mange som ikke var så glade for at den forsvant, sier Valø.

Derfor blir det bilde av det gamle ullspinneriet på veggen også. Bygningen som senere ble vertshus, og nå er revet til fordel for den nye Høvdingplassen, hvor Hit the Gym skal holde til.

Godt gruppetilbud

Tilbudet blir både styrketrening med apparater og frivekter, samt spinning og andre gruppetimer.

Gruppetreningstimene skal være effektive timer som fungerer, sier Eriksen, og tilbudet vil bli tilpasset etterspørselen på Melhus. Timene som tilbys i Midtbyen i dag, er tabata, bodyweight, crossfit, kettlebells, sirkeltrening og yoga, samt utendørs intervalltrening.

Les også: Turdagen er nærmest hellig

– Vi ønsker å tilby gode opplevelser, og gjøre det tilgjengelig for folk. Og vi ønsker ikke bare å hjelpe folk i gang, men også gi nødvendig motivasjon og kunnskap til å opprettholde treninga, sier Eriksen.

Ett mål treningssenter

Senteret på Melhus blir ca 1.000 kvadratmeter på ett plan..

Valø sier han opplever stor interesse for det nye senteret, og at det ikke er noen spesiell kundegruppe som skiller seg ut,

Les også: Utendørs trening skjerper sansene

– Det er alle slags folk, alt fra eldre til sekstenåringer som spør. Jeg tror dette blir veldig bra, smiler Valø.

DAGLIG LEDER x2: Thomas Valø (t.v.) blir daglig leder ved det nye senteret på Melhus, mens Daniel Eriksen er daglig leder i Midtbyen.