Onsdag er det styremøte i Norsk Kylling, og det er usikkert om styret tar beslutningen om hvor de skal bygge ny fabrikk.

De holder kortene tett til brystet, og administrerende direktør Kjell Stokbakken har tidligere fortalt at de kan ta beslutningen nå, eller de kan utsette den til neste styremøte.

Les om Gildset Transport AS, som har store deler av sin omsetning fra Norsk Kylling

Tre kommuner kniver

Trønderbladet har den siste tiden presentert alternativene som ser ut til å peke seg ut i sluttspurten. Det kan virke som Midtre Gauldal, Malvik og Orkdal står igjen med de mest aktuelle alternativene.

Rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun, fortalte at de skal i møte med Norsk Kylling førstkommende fredag. Nettopp denne opplysningen gjør at næringsrådgiver i Midtre Gauldal, Knut Magne Lundemo, ikke tror at Norsk Kylling tar noen beslutning på onsdag.

– Det ligger ikke an til at de tar en beslutning. Men vi får nok noen signaler, fordi det er så mye interesse rundt det, sier han.

Les om Haukdalsmyra her.

- Stille før stormen

Lundemo er prosjektleder for arbeidet med å utvikle Haukdalsmyra som et nærignsområde, i første omgang for å imøtekomme Norsk Kyllings behov. Han forteller at følelsen han sitter med nå, er den man har rett før eksamen. «Hva mer skulle man ha gjort?»

– Vi har spilt inn alle kortene vi har, og vi har gitt svar på alt de har spurt om. Nå er det opp til styret. Det er en stille-før-stormen-situasjon, beskriver han.

Det er styremøte hos Norsk Kylling onsdag. Foto: Marthe Eid