Torsdag morgen har Trønderbladet fått tips om at et vogntog har kjørt inn i den ubemannede bensinstasjonen Esso Express på Lundamo i Melhus kommune.

– En bil som stod på stedet er også truffet. Store skader på trekkvogna og det er skader på bensinstasjonen. Ikke personskade. Det er såpeglatt på stedet, skriver melderen til Trønderbladet.

Foto: Tipser

Mistet styringen

Ifølge tipseren har vogntoget tatt av fra E6, før det skal ha mistet festet inne på parkeringsplassen og endt opp i veggen på bensinstasjonen som ikke har butikk, men selvbetjente pumper.

Ifølge Adresseavisen fikk politiet melding om hendelsen klokka 03.06.

– Vogntoget skulle svinge av for å kjøre inn på stasjonen, men det var skøytebane inne på det området, og dermed mistet sjåføren styringen, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen.

Ingen ansatte

Det er ingen som jobber ved stasjonen.

– Det kunne gått galt om det var en passasjer der, men det er ikke meldt om personskade, sier Hollingen.

Politiet har opprettet sak, og det vil bli tatt avhør av sjåføren.

Mye å gjøre

Torsdag morgen sier trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen (VTS) at det har vært mye å gjøre natt til torsdag.

– Det har vært mange berginger av vogntog og personbiler. Det har vært regn, som har gjort det glatt, i tillegg har det snødd, og når brøytene har vært der blir det ekstra glatt igjen. Det har vært utfordringen i natt, sier Drangsholt til Adresseavisen.

– Det fare for utfordrende kjøreforhold i hele regionen. Vi har holdt på i hele går og hele natt med å gjøre tiltak til beste evne. Behovet varierer fordi vi både har snøvær og regn, men det strøs og brøytes etter behov, sier Eirik Meyer Jensen i Vegtrafikksentralen midt til NTB.

– La bilen stå

Til Adresseavisen sier Drangsholt ved vegtrafikksentralen at han ikke har tall på hvor mange bergingsoppdrag det har vært i løpet av nattetimene, men at det er mange.

– Dette er dagen for å holde veldig god avstand, og ta det rolig - skynde seg langsomt, råder han.

Onsdag oppfordret politiet til å la bilen stå.