Trøndelag senterungdom startet sin  trøndelagsturne i Melhus i dag lørdag. I løpet av to uker skal de innom 24 trønderske kommuner.

De var først på Gåsbakken skole, etterfulgt av en besøk på Øvre Borten gård.

Lars Myhr Sandlund sier "Melhus er i vekst! Fantastisk! Desentralisert skolestruktur er viktig for å sikre utvikling over hele kommunen. Bra at Senterpartiet i Melhus har jobbet hardt for ny skole på Gåsbakken.

Senterungdommen i Trøndelag besøkte ulike steder rundt om i Melhus. Her er de på Haugen gård på Kvål. Foto: Grete Beate Sunnset

Øvre Bortn har et fantastisk tilbud, og så mange forskjellige produksjoner! Alt fra honning til geiter, allsidig og god beredskapstenking. De legger også godt til rette for mer praktisk undervisning i skolen. Viktig at kommunene bruker mer av slike tilbud.»

Lars er 5.kandidat til fylkestinget for Trøndelag Senterparti. Han er 23 år og fra Steinkjer.

Nora Stein Baustad sier «Gåsbakken hadde et flott nærmiljøanlegg, og legger godt til rette for hjertet i bygda. Takk Melhus!»

Nora er 9. kandidat til fylkestinget. Hun er 28 år og ifra Trondheim.

Senterungdommen i Trøndelag besøkte ulike steder rundt om i Melhus. Her er de i gymsalen på Gåsbakken skole. Foto: Grete Beate Sunnset

Ola Heggvoll sier «Urd og Gunnar på Øver Bortn gård har vist oss hvordan Inn på Tunet kan gi en mer variert skolehverdag for barn og unge, et veldig bra initiativ.»

Ola er 17 år, ifra Trondheim og styremedlem i Trøndelag Senterungdom.

Fritz Arne Haugen, Ketil Reitan og Grete Beate Sunnset var med senterungdommen på turné i dag.

Senterungdommen i Trøndelag besøkte ulike steder rundt om i Melhus. Dette stoppet er på Øver Bortn. Foto: Grete Beate Sunnset
Senterungdommen i Trøndelag besøkte ulike steder rundt om i Melhus. Foto: Grete Beate Sunnset