Det er sportsfiskeren og medeieren av Storstuu Winsnes Gjestegård, Matt Hayes, som har lokket rockestjerna til å spille en unik konsert i en gigantisk lavvo på tunet 12. oktober. Gården ligger rett ved Gaula mellom Kotsøy og Singsås.

Den nå 75 år gamle Ian Hunter bemerket seg først som sanger i det relativt kortlivede, men samtidig kritikerroste britiske bandet Mott the Hoople på tampen av 60-tallet, og har siden gjort stor suksess som soloartist med låter som "Once Bitten Twice Shy" og "Cleveland Rocks".

I løpet av dagen legges 300 billetter ut for salg gjennom Støren kulturhus, der 100 av disse er VIP-billetter med middag og ekstra stas før konserten begynner klokka åtte på kvelden.

De resterende 200 gir kun inngang til konserten, men Hayes opplyser at det fremdeles vil være muligheter for å kjøpe både mat og drikke i lavvoen og fra innendørsbaren.

Ian Hunter har hatt en lang og suksessrik solokarriére etter at han fikk sitt gjennombrudd som vokalist i gruppa Mott the Hoople på slutten av 60-tallet. 12. oktober spiller han en eksklusiv konsert ved Gaula. Foto: Wiki Commons/mickeydb