Så mange dansere var i ilden under juleshowet sist torsdag, at de måtte kalles fram puljevis. Av brannvernmessige hensyn, var det ikke plass til alle på den lille scenen i kinosalen i Melhus rådhus da avslutningsnummeret skulle holdes.

Juleshowet ble tatt svært godt imot av den fullsatte salen.

Da det 34. innslaget var ferdig, var tida kommet for takk og blomsteroverrekkelser, og Roar «Supermann» Strand trådte til som «blomsterpike» da Siri Marte Hollekim-Strand holdt takketale. Melhus Onstage startet i sommer, og torsdag kveld var det juleshow. Her ble det raskt klart at det handlet om norske juletradisjoner, og utdrag av The Julekalender.

Støveldance

Til publikums store jubel viste små og store at de har lært mye på kort tid, og dansere og lærere fikk velfortjent ros etterpå. Ideen om å bruke Støveldance kom som en tanke Hanna Jakobsen Grinde fikk sammen med medhjelperne Marte Nyhus Willmann og Nadine Krause-Kamphaug.

Mer plass

I salen satt Tore Johansen, kjent som Gjertrud i The Julekalender. Etterpå la han ikke skjul på at han var fornøyd med forestillinga, og at han hadde ønsket at danserne skulle hatt mer sceneplass å utfolde seg på. Gründer Siri Marte Hollekim-Strand bad for øvrig om tips til lokaler for danseskolen. Den holder til i Losjehuset som skal rives.

Les også: Viste seg fram på TV2

DE YNGSTE var også med. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Spenstig!
Spenstig!
ENERGISK: Tempoet var høyt. Foto: Gunn Heidi Nakrem
DANS: Ulike kostymer ble tatt i bruk. Foto: Gunn Heidi Nakrem
TAKKET: Roar Strand delte ut takkegaver. Foto: Gunn Heidi Nakrem
De minste gjorde seg også bemerket.
Ett av danseinnslagene.
Noen er hakket sprekere enn oss andre.
The Julekalender har vært en inspirasjonskilde.
Små og store ballerinas.