De unge korsangerne sang med liv og lyst og mange av de opptrådte også som solister med koret. Dirigent Tone Helgemo forteller at deres repertoar for det meste består av kjente sanger og flere av de er hentet fra Trond Viggo Torgersen og Knutsen og Lundvigsen. Og publikum tok imot, satte pris på det de hørte og ga sin mening om det med stor applaus.

Horg og Flå Juniorkorps var også invitert til å spille og beviste nok en gang at øvelsene har gitt gode resultater med sikker og god spilling.

Dirigenten

Tone Helgemo har nå vært dirigent i Stjernekoret siden 2005, et år etter at Inger Johanne Huke startet koret.

I dag er det 37 jenter og to gutter, Trym Øien og Cornelius Hansen.

Tone har som vi forstår ingen planer om å gi seg heller og slett ikke når hennes to døtre Ellen og Mari på 12 og 10 år er med.

- Jeg trives med å holde på med dette, og det er også artig å tenke på at et par stykker som var med fra den første tiden i dag faktisk er lærervikarer her på barneskolen, forteller hun og smilende legger til at tiden har gått fort.

Stjernekoret opptrer på 6-7 konserter i året, de fleste i desember og den eneste inntekten de har er på disse bygdakveldene med salget av kaffe og kaker.