Sangkoret Lundarljom går nå offensivt ut for å få flere med i koret.

De har også opplevd problemer med å ha for få sangere i koret tidligere også, men det ordnet seg med å gå offensivt ut for å flere med. Noen av de forsvant igjen, og idag er det bare 14 igjen i koret.

Sang og godt humør

Knut Myran, som nå er leder i koret, har vært med siden 2001 og kan ikke tenke seg annet enn å være med i Lundarljom. Han forteller at styret har tenkt mye på hva som skal til for å få flere kormedlemmer.

- Vi kan da vel ikke tenke oss en 17. mai på Lundamo uten Lundarljom vel, nærmest spør han og legger til noe av det samme. Juletrefestene på Horg sykehjem uten Lundarljom er vel også nokså utenkelig der de er med på å servere mellom kjente julesanger. Det legges også til at kanskje skal de gjøre noe med repertoaret, flere kjente og lette sanger er kanskje aktuelt for å friste for å bli med.

- Vi skal jo ha sanger som publikum liker da, noe nye medlemmer kan være med på å planlegge.

Ta med Bitte

Bitte Sommersel har også vært med lenge og hadde en kanskje litt uvanlig inntreden i koret. Hennes mann Bjarne traff en kveld Anne Bellingmo og hadde den korte oppfordringen:

- Ja, og det trives jeg godt med, er hennes klare melding, og hun har også den klare oppfordringen til sang og humørglade folk: - Kom med den stemmen du har og vil da oppleve at det er så fint å være med i Lundarljom.

- GIR OSS IKKE: Det er ikke snakk om å gi seg med Lundarljom nei, mener (f. v.) Jan Tore Benjaminsen, Anne Bellingmo, Bitte Sommersel, Knut Myran og Randi Vik. Foto: Tor Arne Granmo