De drar på laserkrig der de kan smyge i mørket, plaffe ned vennene og få adrenalinrush.

Slik var det for ti år siden, ifølge Trønderbladet 26. januar 2008:

- Rush

Det kan høres skummelt ut, men er heilt ufarlig. Å bli truffet av laserlyset er like farlig som å bli lyst på av ei lommelykt. Det kan også høres krigersk ut, men handler å sanke flest mulig poeng med lasertreff og har ingen ting med vold å gjøre. Reglene er enkle. To lag spiller mot hverandre i 20 minutter. Får noen inn en fulltreffer på deg og vesten med mottakere må du vente i fem sekunder før du kan starte på`n igjen. Michelle Elisabeth Ydse og Lasse Krogstad forteller hvordan det var å være midt i ildlinja:

- Det føltes som jeg var med i Counter Strike (et av verdens mest spilte skytespill på pc red.anm), forteller Lasse Krogstad til avisa.

HELE LASERGJENGEN: Første rekke fra venstre: Ingvild H. Lund (klubbleder), Maj Krogstad (klubbarbeider), Roy Magnusen, Vegard Terning (vinner av laserkrigen med 16 treff), Erica Sundset. Bak fra venstre: Øyvind Krogstad, Tom Robert Ibbeland, Mats Brekkan, Lasse Krogstad og Michelle Elisabeth Ydse. Foto: Øystein Windstad

- Populært

Klubbarbeidere Maj Krogstad og Ingvild Lund forteller at laserleiken er noe av det som faller aller best i smak:

- Vi har vært på dette før og veit dette er et veldig populært. Vi bruker å dra på bowling og kino, men dette er nok favoritten.

- Hva er grunnen til det?

- Det har mye spenning og adrenalin i seg, og så er det noe en ikke gjør så ofte.

- En skulle kanskje tru at dette bare var noe for gutta?

- Jentene er også med, minst like gira forteller Maj Krogstad som sjøl deltok i laserkrigen.

Instruktør Babak Eshraghi skyter inn:

- Jentene er faktisk flinkere enn gutta. Der guttene løper rundt, klatrer opp på høyder og skal vise seg er jentene mer taktiske og venter til de sikkert får inn en fulltreffer, forteller Eshraghi.

Etter den utmattende krigen samla gjengen seg og slutta harmonisk fred over pizza.