La oss håpe det er drøyt å benevne 17. august som høst, men sesongen får en kickstart med den store sommerkonserten med D.D.E. og Petter Wavold utendørs i Prestegården Arena.

STOR STJERNE: 1. desember kommer Morten Abel til Støren kulturhus.

Trekker folk fra Trondheim

Lokale stjerner

Når høsten begynner å dra seg til, er det lagt opp følgende program på kulturhuset:

¤ Eivind Bjerksetmyr, lørdag 1. september. Bjerksetmyr slipper nytt album samme dato.

¤ Klovnen Knut – Alfabetasuppe, fredag 14. september. Her kan barna få en morsom introduksjon til skriftspråkets utvikling, fra vi skrev i sand, via hulemalerier og helleristninger, til der vi er i dag.

¤ Svein Ivar Skjevdal, lørdag 29. september. Soknedalingen Skjevdal har endelig, etter stort press fra sine venner, begynt å dele sin poesi og musikk med andre. «Tekstene og melodiene han lager har blitt til gjennom livets mange områder, både solfylte steder og de mer skyggefulle landskapene», lokker kulturhuset med.

Stand-up komiker

¤ Ørjan Burøe, «Fordommer». Den etter hvert så kjente standup komikeren Ørjan Burøe har høstet gode kritikker og fylt hus rundt i landet med sitt show.

¤ På tvert – Turnéteateret, onsdag 17. oktober. «På tvert» er en av Olav Duuns første romaner, som er dramatisert av Turneteateret. Ekteparet Evy Kasseth Røsten og Paul Ottar Haga bekler rollene.

¤ NOOB – Turnéteateret. Et teaterstykke hvor vi møter 13 år gamle Maria og hennes pappa. De krangler om spilling, blant annet.

Søstre, nissen og Abel

¤ Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir, lørdag 3. november. Søstrene Thorhallsdottir serverer et underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk. «Slutte å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv», står det i teksten fra kulturhuset.

¤ Snekker Andersen og julenissen, fredag 23. november. Like før desember må julestemningen begynne å komme, og her har du muligheten.

¤ Morten Abel, lørdag 1. desember. En artist av virkelig stort kaliber gjester Støren.