Og den blir minst like bra som de foregående, ifølge styremedlem og ildsjel Torbjørn Witzø. Konserten er i Støren kulturhus søndag 11. februar.

- Mange overraskelser

– Det kommer til å bli mange overraskelser for de som sitter i salen. Enda mer enn det var i fjor. Da hadde jeg jo et stunt hvor jeg kledde meg ut i kjole. Det skal dere slippe i år. I stedet skal det kjøres et annet show. Det blir litt artig, sier Witzø.

Organisasjonen Noone fights alone, startet av Jane Hofstad i 2015, har virkelig fått til store ting de siste tre årene. De har samlet inn store summer til kreftsaken, hvor pengene går til både de rammede og pårørende.

Næringslivet blar opp

Det går også to budrunder: En på en signert skijakke fra Marit Bjørgen, og det bydes på Refsetvaldet, som er donert av Støren jeger og fiskeforening. Der byr de om et døgnkort for to personer i valdet.

– Vi har sagt at vi håper og ønsker at jakka fra Marit Bjørgen havner i kommunen vår. Den har vært utenom kommunen, men nå er den tilbake i kommunen. Det er Soknedal sparebank som har det høyeste budet per nå, på 7000 kroner, forteller Witzø.

Budet for laksevaldet er på 2000 kroner per nå.

Budrundene vil gå til 15. februar, så her er det fortsatt muligheter. Alle pengene går så klart til Noone fights alone.