På Melhus fredag kveld viser Riksteatret forestillingen «Fire begravelser og ett bryllup». Publikum får være med på en trist og humoristisk vandring i et menneskes innerste.

Lørdag 1. april arrangerer volleyballgruppa i Hovin IL volleyballturnering i Horghallen, de inviterer alle interesserte barn og ungdom til å bli med på en uhøytidelig turnering.

Lørdag er det også klart for et nytt Marit Bjørgen-renn på Frøsetmarka skistadion på Støren, og det fortsetter på søndag med barnerennet der Marit Bjørgen selv deler ut premiene.

Søndag er det klart for et nytt matkurs på skolekjøkkenet på GSK. Denne gangen er det polsk og slovensk mat som står på programet.

I Melhus kirke søndag kveld er konserten «Malmfullt og vakkert i kirkehvelving». To av landsdelens fremste mannskor; Olavs Menn og Haltdalen mannskor, skal både synge hver for seg og sammen i konserten.

I Støren kulturhus er det også kulturelle opplevelser, der er det søndagstreff med kulturelle innslag, familier og speidere.

Morten Joachim har skrevet og fremfører teateret «Fire begravelser og ett bryllup» gjennom Riksteateret. Foto: Solveig Tofte