Travtrener Bjørn Garberg hadde en fin mandagskveld på Leangen med to seirer etter hverandre innenfor V65-rammen. I V65-2 kusket han Gjølme-traveren Gjølmes Caviar, som før denne starten sto uten seirer på åtte starter i livet. I den tredje starten etter et lite løpsopphold og en andreplass lå det an for karrierens første seiersdefilering. Det ble et uhyre jevnt oppgjør med Folsom Force og André H. Stensen.

– Jeg trodde vi hadde tapt. Jeg hadde trua, og det løste seg fint, meldte Garberg etter å ha klart brasene fra bakspor bak startvogna.

I påfølgende løp kjørte Kvål-treneren en kaldblodig fireåring av det bedre slaget. Garberg trener sjøl Rofstad Odin etter Moe Odin. Som treåring vant Rofstad Odin to av fem løp. I år sto hesten, som er oppdrettet og eid av Helge Kvaal, uten seier på fire forsøk. Men under midtsommertravet gikk hesten et løp som bar bud om noe stort. Mandag sto Rofstad Odin 40 meter bak Årdals Odin, som sto alene på 2140 meter. Thomas Mjøen gjorde et friskt forsøk på å stjele løpet derfra, og forspranget ble etter hvert faretruende stort. Det stummet imidlertid for Mjøens hest cirka 500 igjen, og den galopperte attpåtil idet den ble innhentet av blant andre Rofstad Odin. Gjennom svingen fikk Garberg overtaket på Blekkans Komnes Omer. På oppløpet var Garbergs Odin enerådende.

Bjørn Garberg erklærte:

– Vi var egentlig ikke truet. Thomas var langt foran, men vi måtte prøve. Hesten er veldig bra. Vi skal til Østersund og prøve å kvalifisere oss til svensk derby.

Eieren var også såre fornøyd.

– Dette var veldig artig, det er supert å få det til, uttalte Helge Kvaal.