Treneren så rødt da Rindal-angriper Roy Bolme fikk gjøre sitt tredje mål etter 79 minutter torsdag kveld - på en gedigen forsvarsmiss. Et håpløst tilbakespill ble plukket opp, og plutselig ledet Rindal 4-3.

– Jeg ga beskjed om det i pausen. Ikke spill tilbake til keeper! Ingenting er galt med keeperen, men det er noe galt med banen. Da skal vi ikke ta slike sjanser, sier han.

– Roter det til

Håkon Stephani lurte inn utlikningen på overtid, men for første gang siden 4. oktober i fjor (2-2 mot Nationalkameratene) gikk Trønder-Lyn av Sørøya gras uten seier.

– Det er to poeng for lite. Vi roter det til selv, så det er det ingenting å si på. Vi hadde troa i pausen og gikk ut for å få 4-2, vi, men så klarer de å snu det. Tullemål, sier Eggan.

Ledelse til pause

Bolme scoret først etter 17 minutter av kampen, som for serieleder Trønder-Lyn skulle bli tre komfortable poeng på eget gress. Etter seks strake hjemmeseiere håpet nok mange på sidelinjen at de kunne dra hjem og se landskamp etter en komfortabel første omgang.

Med 3-2 gikk de gule og svarte til pause i visshet om at de hadde gitt bort litt mye og fått for dårlig betalt. Dette måtte da bli overkjøring etter pause.

– Skitmål

Slik gikk det altså ikke.

– Selvfølgelig når vi får slike skitmål blir det tøft. Både 3-3 og 3-4 er skitmål. men det hadde vært vanskelig å ta helg med tap, så ett poeng var veldig viktig, oppsummerer Trønder-Lyn-treneren.

Kvål neste

Laget har 31 poeng etter 13 serierunder og leder 5. divisjonsavdelingen fem poeng foran Rennebu, som har en kamp mindre spilt. De gjør unna sin 13. kamp på Ler mot Flå mandag kveld.

Der bør Kvål-gjengen møte opp og ha på seg noe grønt.

Frustrasjon på Trønder-Lyn-benken. Foto: Marius Schjei Dahl
Her jubler nordmøringene for snuoperasjonen som kostet opprykksfavoritt Trønder-Lyn to sårt viktige poeng. Foto: Marius Schjei Dahl