- Jeg vil ikke legge altfor mye vekt på hva Ranheim 2 kommer med og om de stiller like sterkt mot KIL/Hemne i siste kamp. Vi må ha fokus på oss selv og gjøre jobben vår. Vi vet hvordan reglene med 2. lag er og må forholde oss til det, sa Melhus' assistenttrener Tore Havdal etter 5-0-seieren borte mot Orkla 2 mandag kveld.

Formdupp

Som kjent møtes Melhus og Ranheim 2 til toppkamp på lørdag. Ranheim-trener Svein Maalen forstår godt av både lokalavisen og Melhus IL er opptatt av hvilke spillere som tar turen til Melhus på lørdag. Men med A-lagskamp først på tirsdag, tre dager etter reservenes avgjørende kamp i Gruva, er det ikke aktuelt for Ranheim å spekulere i hvilke spillere som skal spille hvor. Ranheim har hatt en formdupp i 1. divisjon i det siste og må ha flere poeng for fortsatt være en del av topp seks også når alle 30 kamper er spilt.

- Vi tenker overhodet ikke sånn. Vi har ikke kamp før på tirsdag og de spillerne som startet mot Sandnes-Ulf sist (0-1-tap) vil også spille mot Start. A-laget er vår eneste prioritet, og vi har ikke råd til å tenke kynisk, selv om vi gjerne skulle hatt mulighet til det, sier Maalen.

- Ingen krise

Han sier til Trønderbladet én til seks spillere fra A-stallen har vært involvert med andrelaget i 4. divisjon. Resten av plassene i førsteelleveren har vært fylt opp med juniorer. Lørdag kan det være at laget stiller noe svekket på grunn av bortekampen mot Start.

- Vi har mange hensyn vi må ta. Hvilke er det for tidlig å si noe om og det er heller ikke noe jeg har lyst til å dele med dere. Men det er ikke sikkert at de som er aktuelle for Start-kampen spiller 90 minutter på Melhus, sier han.

- For dårlige kamper

Han synes det er moro at en tidligere «kjempe» Melhus er med og kjemper om opprykk til 3. divisjon, men fra eget ståsted vil han ha reservene på et høyere nivå.

- 4. divisjon er en ok arena for reservelaget, men den er litt ujevn og noen kamper er for dårlig. Det er ingen krise om vi ikke klarer det. Men, vi vil opp og det samme vil Melhus, sier han.

PS: Det er sikkert at det er noen fordel Melhus om Ranheim sparer A-lagsaktuelle spillere på lørdag. Da lagene møttes like før fotballferien stilte hjemmelaget stort sett med juniorer. Likevel var det de blåkledde som tok alle poengene.