Da Gimse IL arrangerte Topp 4 første gang i 2014 ble arrangøren overveldet over responsen. Hele 300 små og store fra turfolket møtte opp og gikk én eller fire topper i Sjetnemarka i Melhus. De senere utgavene har også fått mange til å finne fram turtøyet og søndag 4. juni er det klart for en ny vandring over toppene Våttåsen (403 meter over havet), Storknuken (375 moh), Gråskarven (381 moh) og Blisteråsen fremre (330 moh). Motivasjonen er som tidligere, å få folk ut i aktivitet. Forleden var 30 forhåndspåmeldt til årets utgave.

- Det er ingen grunn til å endre på noen som fungerer, mener Hjørvard Bjørnbeth i Gimse IL.

Som tidligere er det t-skjorte til alle som melder seg på toppturen. og på toppene er det enkel servering form av drikke, frukt og annet.

I år faller arrangementet samtidig som pinsen og Gimse IL har derfor åpnet for at de som vil kan gå toppturen mandag 5. juni. Da må en imidlertid selv hente stemplingskort og t-skjorte må hentes i etterkant.

De tidligere utgavene av Topp 4 har generert overskudd. Pengene brukes til å gjøre arrangementer enda mer attraktivt for turfolk. Bjørnbeth forteller at klubben vurderer å kjøpe inn benker å plassere på toppene, for at folk skal kunne nyte utsikten over Melhus.