Som Strindheim-gutt har ikke Melhus/Gimse-trener Jan Erik Wiedemann de helt store følelsene tilknyttet torsdagens klassiker mot Skaun på bortebane. Men hvittrøyene tapte i fjorårssesongen, og det likte ikke treneren.

- Vi er ute etter revansje, ellers er det ikke noe viktigere oppgjør enn ellers, sier han. Det blir uansett et interessant for 16 år gamle Marie Rokkones Hansen, som får sin debut.

Les også: Tenker utvikling foran resultater

- Det er fordi hun er klart best på den posisjonen, sier Melhus/Gimse-sjefen. Han forventer at nervene vil komme for ungjenta, men har følgende råd til talentet, som sammen med Ane Hjulstad Bagøyen spiller på regionlandslaget.

- Det gjelder å finne roen og komme inn i det. Det er vanlig å være nervøs i slike sammenhenger. Hun vil fort merke at det går fint og at nivået passer henne nå, sier han. Bagøyen var svært god da Melhus/Gimse serieåpnet på Sunnmøre. Wiedemann tror vi vil høre mer fra begge to i fremtiden.

- Hun var også den beste spilleren vår i flere kamper. Begge to er veldig dyktig i forsvar og angrep. De er med på regionalt landslag, satser og trener masse. Fremtidige eliteseriespillere, det er jeg helt sikker på, sier Wiedemann.