- Alle som hjalp til da den lille gutten ble berget ut av bilen i Gaula, var utrolig flinke. De var raskt på pletten, sier Bente Sivertsen som bor i Strandvegen i Melhus.

Strandvegen går fra Rema-krysset og langs Gaula, og Sivertsen var hjemme da hun hørte den første sirenen.

- Da jeg kikket ut, så jeg ambulansen kom. De løp over plenene her med hjertestarter samt at båt og dykkere var raskt på plass. Innsatsen var helt fantastisk, sier Sivertsen.

Hun fulgte redningsarbeidet, og så også at bilen ble fraktet vekk.

Sivertsen syntes det gikk bare noen minutter fra sirener kunne høres til gutten, var hentet ut av bilen. Ifølge operasjonsleder Ann Kristin Øie som Trønderbladet intervjuet på lørdag,  gikk det 31 minutter fra politiet fikk melding om ulykka til gutten var berget ut av bilen.

Ulykka startet med at bilen der treåring satt inni, trillet ned den bratte skråninga ned mot elva fra parkeringsplassen utenfor Rema 1000 Gaula. Mora var inne på butikken for å handle, mens barnet var igjen i bilen fordi det sov.  Deretter fløt bilen nedover et par hundre meter. Underveis passerte bilen Gimse bru. Brannfolk fra Gauldal brann og redning klarte å lokalisere bilen ute i elva etter at de så antenna på bilen av merket Volkswagen stasjonsvogn.

- Dette er et mareritt, og jeg synes utrolig synd på mora til gutten. Vi håper det går bra med gutten, sier Sivertsen.

Ulykkesbilen stod parkert på denne parkeringsplassen, og trillet ned gjennom skogen før den havnet i Gaula.