Førstkommende lørdag blir det nyåpning for Bjørgen Treningssenter, der det serveres fruktsalat og kaffe, samt mulighet til å være med på noen av treningstimene som senteret nå tilbyr.

Les mer: - I bedre form enn noensinne

Ved målstreken

I januar 2013 startet planleggingen, og tre og et halvt år seinere står endelig Kristin Bjørgen og Astrid Solberg Wiig rett foran målstreken.

De eier og driver Bjørgen Treningssenter på Støren, som nå flytter fra Prestteigen til Moøya Fellesbygg.

– Nå blir det nye tider, og dette er utrolig spennende, men samtidig har det vært en lærerik prosess for oss, sier Solberg Wiig, mens flyttesjauen er i full gang på Moøya.

Større boltreplass

Apparater flyttes inn, det ryddes plass og vaskes, og mange er i sving for å hjelpe til med å få alt klart til lørdagens åpning.

Bjørgen Treningssenter eier hele andreetasjen i Moøya Fellesbygg, og vil nå disponere treningslokaler på 700 kvadratmeter samtidig med at de leier ut 200 kvadratmeter til Støren Fysioterapi. Med større boltreplass for treningsglade folk er forhåpningen om å øke medlemsmassen innen rekkevidde.

– Begrensningen for oss har nok tidligere vært at vi har hatt så liten plass, og vi har ligget jevnt på rundt 500 medlemmer. Nå får vi mye større lokaler, vi har investert i mange nye apparater og utvider programmet vårt for gruppetimer, så dette blir veldig bra. Vårt nedslagsfelt er større enn Midtre Gauldal, så vi har en forhåpning om å komme opp i rundt 800 medlemmer med den investeringen vi nå har gjort, forteller Solberg Wiig.

Gleder seg til åpning

I dag er det 15 ansatte som jobber for Bjørgen Treningssenter, hovedsakelig damer, men det blir også et tilskudd på herrefronten i høst.

– Vi får en ny spinninginstruktør, syklist Tomas Sundlisæter, og det ser vi fram til. Vi har god kvalitet på staben vår, som gjør en veldig god jobb, og vi gleder oss til å ta imot gamle og nye medlemmer på senteret, avslutter Wiig og Bjørgen.

Les også: Nådde omsetningsmål på 50 minutter