Et stort publikum fikk mye igjen for oppmøtet på julekonsertene "Jul i Hauka" som Hauka Dekorum og Hauka Mannskor arrangerte i Soknedal kirke.

Nesten fullsatte benker i to kvelder i julepyntet kirke, betyr at resultatet av den felles julekonserten til Hauka Dekorum og Hauka Mannskor vart en fantastisk opplevelse som satte publikum inn i ekte førjulsstemning. At det finnes så mange fra Hauka som er veldig dyktige til å synge og spille er helt utrolig. Alle artistene har sin tilknytning til Hauka, og gjorde sitt til for å skape en variert konsert og flott stemning.

Et nytt og populært bekjentskap var Hauka Barnekor, som var dannet foran denne anledningen. Rekrutteringa til sangkorene i Hauka ser dermed ut til å være sikra, for her var det barnesang av hjertens lyst. Foruten glimrende korsang av Hauka Dekorum og Hauka Mannskor, vartet artistene opp med flere solistopptredener, gitarspill og brusende orgelspill som var med på å ta konserten til nye høyder. Julekonserten ble rutinert og godt ledet av Oddbjørn Stjern, før et felleskor og publikum avslutta kvelden med å synge «Deilig er jorden».