Lørdag tok herrelaget til Melhus/Gimse imot Charlottenlund 2 i 3. divisjons-kampen i Melhushallen.

Før kampen lå hjemmelaget på 5. plass med ti poeng, mens gjestene hadde 6.-plassen med ni poeng.

Det ble en tøff kamp for Melhus/Gimse som til slutt tapte oppgjøret med ni mål, 23-32.

– Jeg ser at det blir for tøft for oss når vi møter fysisk sterke spillere på Charlottenlund. Vi klarer rett og slett ikke å stoppe dem. Men vi beholder humøret oppe og det er viktig, sier Melhus/Gimse-trener Inger Mærk til Trønderbladet etter kampen.

– Blir for snille i duellspillet

Vertene hang rimelig bra med i første omgang og lå i lengre perioder kun to-tre mål bak motstanderen. Til pause sto det 11–15 på resultattavla.

Utover i andre omgang ble forskjellene på lagene større og Charlottenlund 2 fant enkelt veien til mål. Melhus/Gimse hadde sine sjanser, men bortelagets målvakt sto en meget god kamp. De hvite og svarte tapte til slutt kampen fortjent.

– Vi får mye juling, som er tillatt i herrehåndballen, men vi klarer ikke å gi det samme tilbake. Vi blir veldig snille i duellspillet vårt, forteller Mærk.

Ifølge treneren skyldes dette først og fremst et ungt og uerfarent mannskap.

– Mange av spillerne våre er 16 år. Vi har en del eldre spillere, men vi har ingen i mellomsjiktet, forteller Mærk.

– At spillet vårt ikke sitter så godt er ikke så rart når man blander to aldersgrupper. Med kun én felles trening i uka, vil det ta tid før spillet setter seg ordentlig, fortsetter hun.

Manglet begge målvaktene

Det er verdt å nevne at begge målvaktene til Melhus/Gimse ikke stilte til kampen på grunn av at de var bortreist på håndballsamling.

– Vi leide derfor inn Egil Andre Berg, som har vært en del av seniorlaget tidligere. I år har han ikke vært med på en eneste trening, så det er flott at han stiller opp, sier treneren.

Geir Ove Berg fant veien til nettmaskene syv ganger og ble hjemmelagets toppscorer. Stian Erdal Sivertsen og Elias Raanes Sæteraas scoret begge fire mål hver.

– Ut ifra tabellen kan man kanskje tenke at kampen mot Charlottenlund burde vært jevnere?

– Vi hadde kanskje vært jevngode på en bedre dag. Men vi har vært litt dårligere de to siste kampene. Vi spilte blant annet uavgjort mot Orkanger som ligger helt i bunnen av tabellen. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men vi klarer forhåpentligvis å heve oss igjen etter hvert, forteller Mærk.

Førstkommende onsdag er det klart for årets siste seriekamp mot Klæbu i Melhushallen.

– Da blir vi nødt til å opp noen hakk, spesielt når det gjelder aggressiviteten i forsvar, sier hun.