Fem år gamle Evil Enok M.E. med Noralf P. Brækken i sulkyen, som nylig ble tilkjent seieren i storløpet Oslo Grand Prix etter at vinneren ble tatt for feilaktig bruk av kortison, var lørdag ute i Norgesmesterskapet på Biri med 250 000 norske kroner i førstepremie.

Sjanseløs mot favoritten

Melhus-ekvipasjen var som ventet sjanseløs i tetkampen, men fikk etter hvert et fint løp i annet utvendig. 5-åringen leverte en god avslutning til 3.plass verdt 75 000 kroner.

Lionel, som var gjort til stor favoritt i løpet, hadde full kontroll i tet etter å ha overtatt føringen i løpet etter en halv runde.

Evil Enok M.E. var gjort til 2.valg av spillerne og hadde gitt litt over seks ganger pengene dersom han hadde gått helt til topps. Kilometertiden på Brækkens nye stjerne var 1.14.3, mens vinneren Lionel kom i mål på 1.13.9.