Namsos 2 ble tre nummer for svake for Trøndelags beste juniorlag i årets OBOS-cup. 2. divisjonslaget vant serien sin, men at de skulle cruise gjennom turneringen og krone det med 5-2-seier i finalen hadde få trodd på forhånd.

Da kunne laget fortjent feire med den Rosenborg-inspirerte seierssangen i garderoben, etter å ha blitt hyllet av rundt 100 feststemte og gulkledde på tribunen.

Jørgen Gravråk og broren Mats scoret hvert sitt mål før pause og sørget for at laget gikk til pause med 2-1-ledelse. Oliver Aune økte den på straffe, før Jørgen Gravråk satte sitt andre til 4-1.

Litt sløvhet bakover sørget for to baklengs, men seieren var aldri truet og da Vegard Hammer lurte inn 5-2 på overtid var det et dekkende sluttresultat for kvalitetsforskjellen mot et godt organisert Namsos-lag.