Det meste lå til rette for ei livlig helg i løypene rundt Skjetnemyra skianlegg da hele 140 unge løpere mellom 8 og 16 år inntok anlegget for å gå lagsprint lørdag ettermiddag.

Søndag fortsatte Melhusbanken skifestival med 80 deltakere da det ble gått individuell klasisk sprint.

Gode skiforhold

Sola skapte påskestemning og gjorde at minusgradene ikke så ut til å være noe problem hverken for deltagerne eller publikum rundt sprintløypa.

– Vi er veldig godt fornøyd med arrangementet. Når vi har nok snø og sola skinner er det lite å klage på, sier rennleder i Melhus ski, Kåre Rein, til Trønderbladet søndag ettermiddag.

– På lørdag var det veldig mye folk her og mange lag fra både Melhus og nabokommunene. Det samme ser vi i dag, naturlig nok med noen færre deltagere siden det er individuell start.

Her ser du resultatene fra teamsprinten lørdag.

– Morsomt med sprint

Med ei løype på 800 meter for de over 13 år og ei 400 meter lang ei for de yngste, fikk publikum hele tiden god kontakt med publikum.

– Det er ekstra morsomt for de unge løperne når de får gå sprint og stafett, sier skimamma Hanne Grøseth, som også var del av den imponerende dugnadsgjengen som sto for gjennomføringa av skifestivalen.

– Vi har vært veldig heldige med været. Det gjør ikke så mye at det er litt kaldt når sola skinner.

Dette var 12. gangen Melhusbanken skifestival ble arrangert.