Forrige uke havnet Magnus Stensås på sykehus på Lillehammer med feber og kraftige magesmerter. Med det røk også norgescupen i skiskyting på Gålå og sjansen til å få gå verdenscup på Lillehammer til helga. Legene hadde mistanke om blindtarmbetennelse, men Stensås ble skrevet ut etter én dag og reiste hjem til Trondheim. Gradvis har han blitt bedre og tirsdag trente han rolig halvannen time i Granåsen.

- Det gikk bra og jeg velger å tro at jeg er frisk. Det hadde vært greit med svar på hva som feilet meg, men sånn ble det ikke, sier han.

Håper på snø til Størenrennet

CRP tatt onsdag viser at verdiene har gått ned og i ettermiddag setter han kursen mot Sjusjøen. Der skal rekruttlandslagsløperen trene en ukes tid sammen med Niklas Dyrhaug og forhåpentligvis få sesongen på rett kjøl igjen.

- Jeg er gira på å trene sier, han.

Neste store mål er skandinavisk cup i finske Vuokatti om to uker. Men neste konkurranse blir Størenrennet på 9. desember, hvis det kommer snø. Fjorårets sesongstart i Frøsetmarka ble avlyst på grunn av snømangel, men nå meldes det om snø fra søndag og forhåpentligvis blir det skirenn både for Stensås og alle andre som gleder seg til å gå med startnummer.