Her finner du alle kampene

Lørdag og søndag er det duket for storsatsing på fotball på Trønderbladet. Vi skal sende alle fire finalene i Trøndersk mesterskap, der vårt lokale alibi er Trønder-Lyn.

Trønderbladet produserer finalene i samarbeid med Innherred, Bladet, Steinkjer24, Fosna-Folket og Adresseavisen.

– Dette gleder vi oss virkelig til. Trønderbladet har satset stort på streaming i år, og nå skal fotballsesongen krones med en skikkelig samarbeidsproduksjon, med flere kamera og studio på indre bane, sier Lars Østraat, redaktør i Trønderbladet.

Studiosendingene starter 20 minutter før kampstart. Se kampoppsettet nederst i artikkelen.

Slik spilles det

Trøndersk mesterskap er en videreføring av gamle Obos cup for seniorer. Målet med mesterskapet er å skape en mer attraktiv kamparena som erstatter de gamle treningskampene.

Mesterskapet er delt opp i to avdelinger, en for den nordlige delen av fylket og en for den sørlige delen av Trøndelag. Lagene har spilt utslagskamper, blant annet slo Trønder-Lyn ut Buvik i semifinalen i sør-avdelingen.

Helgens delfinaler, eller nord- og sør-finaler, avgjør hvem som møtes til avgjørende kamp om å bli Trøndersk mester 13. november. Trønderbladet har også rettighet til å vise disse kampene.

Sør-finalene spilles på Extra Arena på Ranheim, mens nord-finalene spilles på M.U.S Sandskogan på Stjørdal.

Drama

Trønder-Lyn har allerede sikret seg bøttevis med selvtillit før helga. På onsdag sikret Ketil Fjærans menn opprykket til 4. divisjon, etter et målkalas i den avgjørende kvalifiseringskampen.

Det ville holdt med uavgjort eller tomåls-tap for kvålsbyggen, men Trønder-Lyn ville så mye mer. I et intenst oppgjør endte det med 8–4-seier over Nationalkameratene.

Trøndersk mesterskap

Dette er helgas kamper:

Lørdag kl. 13.00

Finale sør kvinner: Sverresborg - Tynset

Lørdag kl. 16.00

Finale sør menn: Trønder-Lyn - Sverresborg

Søndag:

Søndag kl. 13.00

Finale nord kvinner: Steinkjer - Malvik

Søndag kl. 16.00

Finale nord menn: Vuku - Ørland