Flå fosset gjennom 4.divisjon forrige sesong uten å avgi ett eneste poeng. Lista var tidlig lagt: Laget skulle direkte opp i 2. divisjon, men årets sesong har ikke blitt helt slik Hatlen hadde forespeilet seg.

- Jeg så allerede i mai at opprykk ikke var noe tema. Vi fikk altfor mange skader og troppen hadde ikke den kvaliteten som måtte til for å vinne denne serien. Derfor har jeg hele tiden hatt et edruelig forhold til årets sesong, forsikrer han.

- Det gjelder å skynde seg langsomt, men på sikt har vi klare ambisjoner om å ta steget opp i 2. divisjon, legger han til.

Kom tidlig bakpå

Torsdagens bortemøte med NTNUI ble aldri noen stor forestilling.

- Vi kom tidlig under og møtte et lag som rett og slett var mye bedre enn oss. Det er ikke her vi skal ta poeng, understreker Hatlen.

- Nå har vi igjen fem kamper før sesongen er ferdig. Det skal godt gjøres at vi rykker ned ettersom Klæbu virker avhengt allerede. I tillegg rykker etter alle solemerker Heimdal 2 ned siden 1.laget deres mest sannsynlig må ta steget ned i 3. divisjon, fortsetter han.

Tror på full uttelling

Fire av de fem gjenstående kampene spilles hjemme i Horghallen. Flå-treneren ser lyst på sesongavslutningen og er ikke snauere enn at han tror på ti poeng og full pott.

- Vi møter fem lag som vi i utgangspunktet er bedre enn og som vi normalt sett bør slå. Jeg tror vi tar ti poeng, avslutter en optimistisk Hatlen.

Toppscorer for Flå i torsdagens 20-32 nederlag ble June Grøtte med fem mål.